Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 24 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να ρίξετε το βάρος σας, την ενέργειά σας, στο να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις , ώστε να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό σας θέμα τώρα που και ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο, μια σημαντική θέση για τον εργασιακό σας χώρο. Βέβαια με τα συναισθηματικά σας δεν έχετε τελειώσει αφού η ανάδρομη ακόμη Αφροδίτη ίσως δεν σας επιτρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις ως και τις 6 Σεπτεμβρίου που διαρκεί η ανάδρομη κίνησή της. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές ειδήσεις και συναντήσεις, ενώ ένα επαγγελματικό θέμα σας απασχολεί ιδιαίτερα.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς τους Ταύρους, έστω και εν μέσω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε, αν και αυτά ακόμη σιγά σιγά καταλαγιάζουν! Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου είστε σε μια διαρκή ένταση, προστατευτείτε από μικροατυχήματα και κρυολογήματα. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, μην αφήσετε λοιπόν την εβδομάδα αυτή να πάει χαμένη καθώς προωθούνται και τα σχέδιά σας αλλά και η συναισθηματική σας ζωή! Ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα θα έχετε όσοι έχετε γενέθλια μετά τις 10 Μαΐου, ενώ το άγχος για την επαγγελματική σας ζωή δεν θα λείψει.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε σήμερα ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενώ θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Γενικά είστε σε πλήρη δράση, με μετακινήσεις, συναντήσεις , συζητήσεις, με επαφές, με νέους φίλους αλλά και με φίλους από τα παλιά να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Ωστόσο η οικογενειακή σας κατάσταση ένα αρκετά σημαντικό για εσάς θέμα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ενδεχομένως να δεχθείτε στο σπίτι σας την επίσκεψη κάποιων νεαρών προσώπων. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους αρχίζει μια εξαιρετική περίοδος θα μπορούσα να πω! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-23 Ιουνίου θα δείτε την καθημερινή σας ζωή να αλλάζει, θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά σας είναι ακόμη αρκετά μπερδεμένα. Θέματα όμως που υπάρχουν με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα ρυθμιστούν. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τις σχέσεις σας είτε με τα παιδιά είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο όχι μόνο να βελτιώνονται αλλά και να σταθεροποιούνται.

Λέων

Λέοντες μου η εβδομάδα αυτή σας ανήκει, με τον κυβερνήτη σας Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία να σας βοηθά να ρυθμίσετε, να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα. Ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εργασιακό θέμα , ενώ θα πρέπει, τις ημέρες αυτές, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα οικονομικά σας θέματα, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε πολύ σημαντικές συζητήσεις . Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Αυγούστου μην τρέχετε όταν οδηγείτε, ενώ οι συζητήσεις, οι συναντήσεις, οι επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν, οι γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους , οι αλλαγές δεν λείπουν, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μηνός.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους έχει αρχίσει ο μήνας των γενεθλίων σας, με την εβδομάδα αυτή να έχει να δώσει πολλά, ιδίως σε εσάς που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, ενώ σιγά σιγά οι εντάσεις καταλαγιάζουν! Βεβαίως μέσα σας δεν έχετε κατασταλάξει για θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή ή ακόμη και με τα οικονομικά σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές δεν λείπουν για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ενώ σήμερα ένα συναισθηματικό θέμα ίσως κυριαρχεί στο μυαλό σας.

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς η εβδομάδα αρχίζει με πολύ καλές προδιαγραφές, υπό την προϋπόθεση ότι θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που διάκεινται φιλικά ως προς εσάς και σας αγαπούν, με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να φέρνει επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Αρχίζει τώρα μια σημαντική περίοδος η οποία θα δώσει λύσεις στα προσωπικά σας προβλήματα. Το γεγονός βέβαια ότι η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη σας κάνει να αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας, να βλέπετε φίλους από τα παλιά, ενώ γενικά παλιές σχέσεις και παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για εσάς , με την Τετάρτη να είναι μια ιδανική ημέρα για να συζητήσετε και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, έστω και αν υπάρχει η ανάδρομη Αφροδίτη! Επωφεληθείτε λοιπόν από τις ημέρες αυτές, χωρίς βεβαίως να κάνετε υπερβολές.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς η εβδομάδα αυτή πιστεύω ότι αρχίζει αρκετά καλά, παρά το γεγονός ότι έχει σημαντικούς προβληματισμούς! Σήμερα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προωθήσει τα οικονομικά σας θέματα. Όσοι βέβαια έχετε γεννηθεί στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου προσέχετε, ο Άρης θα δημιουργήσει εντάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προστατευτείτε επίσης από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Όσοι όμως έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-26 Οκτωβρίου είστε σε μια ιδανική περίοδο που θα δείτε τα επαγγελματικά σας να προωθούνται, ενώ οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή και την συλλογική δουλειά ευνοείται. Το ίδιο ισχύει και για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ( γύρω στις 20-22 του μηνός) αν και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς ο Κρόνος ελέγχει τα σχέδιά σας. Προσέχετε ιδιαίτερα τα θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Γενικά είστε σε μια περίοδο δράσης, ρίξτε όμως λίγο τους τόνους και αποφύγετε να εκτεθείτε σε συναισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, έστω και αν η ανάδρομη Αφροδίτη σας «υπενθυμίζει» παλιές ιστορίες ή δεν σας επιτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεμβρίου είστε σε μια περίοδο δράσης, μπορεί όμως και να παραπλανηθείτε ή να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις. Τα πράγματα δείχνουν ιδανικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Νοεμβρίου, κρατάτε όμως μικρό καλάθι, ίσως μια υπεραισιόδοξη εκτίμηση των δεδομένων να σας οδηγήσει αργότερα σε μια απογοήτευση. Προέχετε λοιπόν. Γενικά οι ημέρες αυτές είναι καλές για εσάς, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάτε, θα δείτε παλιές υποθέσεις να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο , ενώ γενικά υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 του μηνός.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους αρχίζει μια ιδανική περίοδος ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-24 Δεκεμβρίου. Η σύνοδος Ήλιου-Δία ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή και σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Τα οικονομικά σας ωστόσο βρίσκονται ακόμη σε μια περίεργη φάση. Η Αφροδίτη ευνοεί μεν τη συναισθηματική σας ζωή υπάρχουν όμως κάποια μπερδέματα, παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο ενώ αναθεωρείτε κάποιες απόψεις σας. Πολλές αλλαγές θα έχετε σε οικογενειακό επίπεδο, αλλαγές που ίσως γίνονται και απότομα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 -11 του μηνός. Οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας!

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάνετε έναν απολογισμό της εργασίας σας αυτόν τον καιρό ενώ ρυθμίζετε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με οφειλές προς τρίτους( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο ακόμη ταλαντεύεται, προσέχετε λοιπόν. Ο Άρης στο απέναντι από εσάς ζώδιο, φορτίζει όσους είστε γεννημένοι γύρω στη 1-2 Φεβρουαρίου, προσέχετε κρυολογήματα και μικροατυχήματα και αποφύγετε σημαντικές αλλαγές.

Ιχθείς

Η κοινωνική ζωή είναι ευχάριστη σήμερα για εσάς τους Ιχθύς , ενώ οι φίλοι θα έχουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας καθώς είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, χωρίς όμως να ολοκληρώνονται θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε παρόμοιες υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε τις λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφύγετε να κάνετε κάποια όνειρα τα οποία δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Η ουτοπία είναι χειρότερη από την απαισιοδοξία!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ