O Εσιέν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό - iefimerida.gr

O Εσιέν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Παναιτωλικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχασε τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς με την Κλαμπ Μπριζ και το πρώτο με την Γκαμπάλα, αλλά ο Μίκαελ Εσιέν είναι εδώ.

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Γκανέζο σε αποστολή, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Μένει πλέον να δούμε αν ο 32χρονος αμυντικός χαφ θα κάνει και ντεμπούτο στο Αγρίνιο ή απλώς θα... μπει στο κλίμα.

Εκτός είναι ο τραυματίας Βέμερ (λόγω του προβλήματος στην μύτη), ο ανέτοιμος Κλωναρίδης και ο Λουντ που θα μείνει έξω για περίπου ένα μήνα. Εκ νέου στην Αθήνα (όπως συνέβη κι ενόψει Καμπάλα) έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Εσιέν και Καλτσάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός εσιεν Παναιτωλικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ