H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept - iefimerida.gr

H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα σκίτσα του πρωτότυπου e-tron quattro, που θα παρουσιάσει επίσημα σε λιγότερο από ένα μήνα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το e-tron quattro concept θα αποτελέσει τη βάση για το αναμενόμενο Q6 και παράλληλα θα ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες αιχμής της μάρκας. Από τους προβολείς matrix laser, μέχρι τις μπαταρίες ιόντων λιθίου νέας γενιάς, οι οποίες θα προέλθουν από τη συνεργασία της γερμανικής εταιρείας με τις LG Chem και Samsung SDI και θα εξασφαλίζουν αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Το αμάξωμα του Q6 αναμένεται ιδιαίτερα καλό αεροδυναμικά, με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,25, ενώ το σύστημα πρόωσης θα αποτελείται από 3 ηλεκτροκινητήρες –έναν μπροστά, δύο πίσω- και θα προέρχεται από την έκδοση παραγωγής του R8 e-tron.

Στο εσωτερικό με τις 2+2 θέσεις η αισθητική προσέγγιση θα είναι minimal, με τις οθόνες αφής OLED να έχουν αντικαταστήσει σχεδόν όλους τους διακόπτες. Το Q6 παραγωγής αναμένεται στις αρχές του 2018.

H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept | iefimerida.gr 0
H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept | iefimerida.gr 1
H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept | iefimerida.gr 2
H Audi παρουσίασε νέα σκίτσα του προπομπού του Q6, του e-tron quattro Concept | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ