Στην ταινία για τον Enzo Ferrari o Christian Bale θα παίξει τον ομώνυμο ρόλο - iefimerida.gr

Στην ταινία για τον Enzo Ferrari o Christian Bale θα παίξει τον ομώνυμο ρόλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Χόλιγουντ ανακαλύπτει το Γέρο του Μαρανέλο, τον Enzo Ferrari και έτσι αυτήν την περίοδο, όπως γράφτηκε στο www.carzine.gr, προετοιμάζονται δύο ταινίες με θέμα τον ιδρυτή της πιο ποθητής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μια από αυτές θα βασίζεται στο βιβλίο του Brock Yates με τίτλο «Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, ενώ με βάση τις πρώτες πληροφορίες τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Σκηνοθέτης θα είναι ο Michael Mann, ενώ το ρόλο του Γέρου του Μαρανέλο θα τον παίξει ο Βρετανός Christian Bale.

Και πάλι σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες το έτος στο οποίο θα διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο η ταινία είναι το 1957. Τη χρονιά που ο Alfonso de Portago είχε ένα ατύχημα με τη Ferrari 335S στο Mille Miglia, στο οποίο σκοτώθηκε ο ίδιος, ο συνοδηγός του, καθώς και 9 θεατές, ενώ όλα αυτά συνέβησαν ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιού του Enzo Alfredo –στην ιστορία έχει μείνει ως Dino- το 1956.

Στην ταινία για τον Enzo Ferrari o Christian Bale θα παίξει τον ομώνυμο ρόλο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρίστιαν Μπέιλ φεράρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ