Πόσες θερμίδες καίμε ανάλογα με το είδος γυμναστικής -13 περιπτώσεις [λίστα] - iefimerida.gr

Πόσες θερμίδες καίμε ανάλογα με το είδος γυμναστικής -13 περιπτώσεις [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνεις ποδήλατο, τρέχεις, πηγαίνεις χορό ή κολυμπάς; Ξέρεις πόσες θερμίδες καις κάνοντας χαλαρή ή έντονη γυμναστική; Ήρθε η ώρα να μάθεις...

  • Ορειβασία και Ορειβασία με βάρος

Η ορειβασία σε βοηθάει να κάψεις περίπου 387 θερμίδες σε μία ώρα. Όταν, όμως, κάνεις ορειβασία και έχεις και μία βαριά τσάντα στην πλάτη σου τότε οι θερμίδες που καις είναι πολύ περισσότερες και φτάνουν τις 451 την ώρα. Να ξέρεις πως όσο πιο πολύ βάρος βάζεις στην πλάτη σου τόσο πιο πολύ καις.

  • Ποδηλασία και Spinning

Η ποδηλασία δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα ειδικά αν την κάνεις με τις ώρες. Μία ώρα ποδήλατο πηγαίνοντας με 10-12 χιλιόμετρα την ώρα καις 256 θερμίδες. Αν, όμως, καταβάλεις ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και πας με 16-20 χιλιόμετρα την ώρα θα κάψεις 773 θερμίδες. Ένα μάθημα spinning στο γυμναστήριο θα σε βοηθήσει να κάψεις 741 θερμίδες την ώρα.

  • Χορός

Μόνο μισή ώρα χορού μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις από 100 μέχρι 400 θερμίδες (εξαρτάται από το είδος και την ένταση του χορού). Με το χορό γυμνάζεις μύες που δε γυμνάζονται με τα άλλα είδη γυμναστικής ενώ πέρα από αυτό είναι και μία πολύ διασκεδαστική άσκηση.

Δείτε πόσες θερμίδες χάνει κανείς κάνοντας 10 άλλα αθλήματα στο Faysbook.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική θερμίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ