Νεκρός 18χρονος Βρετανός τουρίστας στην Κρήτη, μετά από ξυλοδαρμό [εικόνα] - iefimerida.gr

Νεκρός 18χρονος Βρετανός τουρίστας στην Κρήτη, μετά από ξυλοδαρμό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας προικισμένος αθλητής από κορυφαίο δημόσιο σχολείο της Βρετανίας πέθανε μετά από μια επίθεση έξω από ένα μπαρ στα Μάλια της Κρήτης.

Ο 18χρονος Αρτσι Λόιντ, μαθητής του Χάροου, μπλέχτηκε σε μεθυσμένο καυγά στα Μάλια, και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, όπως επιβεβαίωσε η Ελληνική αστυνομία.

Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του τις πρώτες πρωινές ώρες, και οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό λίγες ώρες μετά.

Ο Λόιντ ο οποίος έγινε 18 τον περασμένο μήνα, ταξίδεψε στην Κρήτη νωρίτερα αυτό το μήνα για διακοπές με φίλους για να γιορτάσει την αποφοίτηση του από το 36.000 λιρών το χρόνο σχολείο του, όπου έπαιζε κρίκετ και ποδόσφαιρο στην ομάδα του.

Για το περιστατικό συνελήφθη ο 22χρονος Σεμπάστιαν Τραμπουκάτι από το Σάσεξ, με κατηγορίες για «βαριά αμέλεια που οδήγησε σε ανθρωποκτονία» ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Τα Μάλια είναι διαβόητη πόλη για τη νυχτερινή της ζωή, με χιλιάδες Βρετανούς να συρρέουν στο θέρετρο για φτηνό αλκοόλ και ολονύχτιο πάρτι κάθε καλοκαίρι.

Νεκρός 18χρονος Βρετανός τουρίστας στην Κρήτη, μετά από ξυλοδαρμό [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάλια Κρήτη Βρετανός τουρίστας νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ