ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ έριξαν «πόρτα» στην Ζωή -Δεν πήγαν στη Διάσκεψη των Προέδρων - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ έριξαν «πόρτα» στην Ζωή -Δεν πήγαν στη Διάσκεψη των Προέδρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «πλάτη» τους στη Ζωή Κωνσταντοπούλου γύρισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν συμμετείχαν στην Διάσκεψη των Προέδρων.

Το παρών έδωσαν μόνο οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Ενότητας».

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως δεν υπάρχει λόγος σύγκλισης της Διάσκεψης, από την στιγμή που διανύουμε προεκλογική περίοδο, κάνοντας λόγο παρελκυστική τακτική από την πλευρά της Προέδρου της Βουλής.

Από τη Διάσκεψη απουσιάζει και η Νέα Δημοκρατία, όπως και οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Θανάση Παφίλη, να τονίζει πως η συνεδρίαση δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων.

Το παρών στη Διάσκεψη δεν έδωσε ούτε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Στη Διάσκεψη, που έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα, η κ. Κωνσταντοπούλου επιθυμεί να τεθεί το θέμα της Σύγκλισης της Ολομέλειας για να συζητηθούν όλα όσα συνέβησαν κατά το τελευταίο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και οι εκκρεμότητες της Βουλής μετά την παραίτηση της κυβέρνησης.

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ έριξαν «πόρτα» στην Ζωή -Δεν πήγαν στη Διάσκεψη των Προέδρων | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ