Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και μόνο το ενδεχόμενο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Κνάους-Τραμπ, να είναι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι αρκετό να εξηγήσει γιατί ο δισεκατομμυριούχος ανεβάζει τα ποσοστά του.

Το 48χρονο μοντέλο από τη Σλοβενία, Μελάνια Κναβς, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι η σύζυγος του Τραμπ από το 2005 και είναι η μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 9χρονου Μπάρον Ουίλιαμ Τραμπ.

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο γάμος του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, και βασικού αντιπάλου προς το παρόν της Χίλαρι Κλίντον, με τη διάσημη Μελάνια που έχει κάνει χιλιάδες φωτογραφήσεις και διαφημίσεις για περιοδικά όπως το Vogue, το Harper's Bazaar, το Ocean Drive, το Vanity Fair, το Elle και άλλα, έχει αφήσει ιστορία.
Στον γάμο, η Κνάους φορούσε ένα νυφικό αξίας 200.000 δολαρίων ενώ σε αυτόν παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι!

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Προσφάτως το θέμα αυτό θίχτηκε σε ντιμπέιτ που συμμετείχε ο Τραμπ καθώς όταν ρωτήθηκε γιατί το 2004 είχε χρηματοδοτήσει τους Δημοκρατικούς και τώρα κατεβαίνει με τους Ρεπουμπλικάνους εκείνος απάντησε με φυσικότητα «για να έρθουν στον γάμο μου», με το γνωστό αμερικανικό χιούμορ που δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Η Μελάνια βέβαια δεν έγινε γνωστή με τον γάμο της με τον Τραμπ, όμως σίγουρα αυτό συνέβαλε στο να απογειωθεί η καριέρα της, η οποία είχε ξεκινήσει το μακρινό 1986 σε ηλικία 16 ετών. Η Μελάνια Κνάους από τη Σέβνιτσα, έφυγε νωρίς από τη χώρα της, με πτυχίο όμως σχεδίου και αρχιτεκτονικής.

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1996 από την Ευρώπη και δύο χρόνια μετά γνώρισε τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της Τραμπ, ο οποίος τότε χώριζε από την πρώην σύζυγό του.

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Από τον γάμο τους και μετά η Μελάνια είναι μεταξύ άλλων επίτιμη πρόεδρος της εταιρείας χορού Μάρθα Γκράχαμ, είναι μέλος της Αθλητικής Ενωσης της Αστυνομίας, είναι επίτιμη πρόεδρος του Boy's Club της Νέας Υόρκης και το 2005 πήρε τον τίτλο της πρέσβειρας καλής θελήσεως του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Η Μελάνια Τραμπ θα είναι η πρώτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αν ο σύζυγός της εκλεγεί, που θα έχει ποζάρει γυμνή στο περιοδικό GQ:

Μελάνια Τραμπ, η πιο σέξι υποψήφια Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ