Ετοιμος για το θρόνο: Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου με βασιλική στολή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετοιμος για το θρόνο: Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου με βασιλική στολή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς η βασίλισσα τον Σεπτέμβρη συμπληρώνει 63 χρόνια στον βασιλικό θρόνο, ο διάδοχος της, πρίγκιπας Κάρολος, είναι ήδη έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του. Σε μία σπάνια φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα, φαίνεται ο Δούκας της Κορνουάλης για πρώτη φορά με την πλήρη εξάρτυση της Βρετανικής βασιλικής στολής.

Στην φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2012 από το φωτογράφο Αντρέα Ερινγκτον αλλά δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά από τότε και την έχει δει μόνο ο Καναδικός στρατός, ο πρίγκιπας Κάρολος φοράει την στολή του Σκωτσέζικου Συντάγματος του Τορόντο, του οποίου είναι επίτιμος συνταγματάρχης.

Η βασιλομήτωρ και σύζυγος του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ, ήταν επίσης επίτιμη συνταγματάρχης για περισσότερα από 60 χρόνια, μέχρι το θάνατό της το 2002. Ο Κάρολος, ο οποίος κατέχει τιμητικές διακρίσεις σε περισσότερες από 20 στρατιωτικές οργανώσεις, ανέλαβε τη θέση το 2005.

Ενας εκπρόσωπος είπε ο Κάρολος χρησιμοποιεί αυτήν και άλλες παρόμοιες στρατιωτικές εικόνες για να συνοδεύσει τα μηνύματα που στέλνει προς τα συντάγματα του.

Ετοιμος για το θρόνο: Η πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Καρόλου με βασιλική στολή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Κάρολος στολή βασιλιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ