Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 22 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε σε μια περίοδο που η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να σας επηρεάζει πολύ, αν όμως έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου αποφύγετε να πιέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ καινούργιες γνωριμίες, παλιές ιστορίες που επανέρχονται, κάτι απρόσμενο γενικότερα υπάρχει για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Απριλίου. Όμως, για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 18 του μηνός ένα οικονομικό θέμα ή ένα θέμα που σχετίζετε με τα οικονομικά σας ενδεχομένως να μην πάει και τόσο καλά. Αρχίζει μια περίοδος που η δουλειά θα σας απασχολήσει άμεσα, μην αφήνετε όμως για αύριο συζητήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η περίοδος αυτή έχει αρκετά απρόβλεπτα γεγονότα, τουλάχιστον σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με ή την ακίνητη περιουσία ή με την οικογένειά σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε μην σας στεναχωρήσουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε επίσης και εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-20 Μαΐου με τα πράγματα να είναι ιδιαίτερα δύσκολα κυρίως σε ότι έχει σχέση με πρόσωπα κύρους, με ηλικιωμένα αντρικά πρόσωπα ακόμη και για τις σχέσεις σας. Στον εργασιακό σας χώρο όμως μπορεί να έχετε πολύ σημαντικές και ευχάριστες εξελίξεις! Όσοι έχετε γενέθλια 20-21 Απριλίου ασχοληθείτε γενικότερα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας με τον Δία να δημιουργεί πολύ ευχάριστες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι αυτόν τον καιρό ασχολείστε ιδιαίτερα με κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις κάνετε όμως και ατελείωτα ταξίδια, μικρές μετακινήσεις και συζητήσεις, ενώ αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 του μηνός μπορεί να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Ίσως αύριο να έχετε ένα απρόσμενο νέο. Όμως προσοχή, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, αν και ως το τέλος της εβδομάδας οι ημέρες αυτές δεν ενδείκνυνται για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Προσέχετε γενικότερα τον χώρο της εργασίας ή ακόμη και της υγείας σας, ενώ θα σας απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, με την Σελήνη( κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στον Σκορπιό, ευνοούνται οι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οικονομικά όμως είναι αυτά που κυρίως σας απασχολούν, πολύ δε περισσότερα αν με τα οικονομικά εμπλέκονται και τα συναισθηματικά σας. Προσέχετε λοιπόν. Τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (21-22 Ιουνίου) με τον Δία να βοηθά την καθημερινή σας ζωή ενώ θα έχετε απρόσμενα μηνύματα, τηλεφωνήματα.

Λέων
Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο διήμερο, προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και γενικά ανθρώπους που μπορεί να έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε τις οικογενειακές συζητήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο είστε πολύ δραστήριοι αυτόν τον καιρό και κάνετε πολλά πράγματα, προφυλαχτείτε όμως από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 του μηνός θα έχετε απρόσμενες αλλαγές, ενώ ένα οικογενειακό θέμα σας απασχολεί άμεσα.

Παρθένος
Παρθένοι μου σε λίγες ημέρες αρχίζει ο χρόνος των γενεθλίων σας, ο νέος αστρολογικός σας χρόνος που ξεκινά με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σας! Έτσι, όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχετε ευχάριστα γεγονότα, όμως προσοχή, το διήμερο αυτό δεν ευνοούνται οι μυστικές επαφές ή οι μυστικές συμφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς! Μια σημαντική αλλαγή είναι προ των πυλών.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί σήμερα θα δείτε κάποιους σημαντικούς φίλους σας οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα που θέλετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε αυτήν, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 13-14 Οκτωβρίου. Όμως, οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας –και στα οποία εμπλέκονται και τα οικονομικά σας- τη περίοδο αυτή δεν είναι ευχάριστα. Προσέχετε λοιπόν, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σας φέρνει οικονομικά θέματα τα οποία για το διήμερο αυτό δεν ευνοούνται. Μην δίνεται αφορμές για σχόλια και μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είναι ευχάριστη με όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας να έχετε ευχάριστες προσωπικές σχέσεις, αν όμως είστε γεννημένοι προς το τέλος Οκτωβρίου υπάρχει μια μεγάλη και σημαντική ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει επαγγελματικά ή κοινωνικά γεγονότα τα οποία όμως δεν έχουν διάρκεια. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας προσέχετε, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, είναι μάλλον επικίνδυνα! Προσέχετε και φροντίστε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας όπως και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσάς. Προσέχετε την υγεία σας.

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες θα έχετε κάποιες απρόσμενες αλλά πολύ σημαντικές επαφές, με ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Δεκεμβρίου να έχετε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ενώ αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο προσέχετε μήπως αυτή την περίοδο κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας υπάρχει κάποιο εμπόδιο στα σχέδιά σας, ο Δίας όμως στην Παρθένο δείχνει ότι αρχίζει μια περίοδος που η επαγγελματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε λαθεμένες επιλογές.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους αρχίζει τώρα μια καινούργια ζωή, με νέους δρόμους να ανοίγονται για τα ταξίδια, για τις σπουδές και για τις νομικές υποθέσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους φαίνεται να καθυστερεί, δείξτε προσοχή. Η συναισθηματική σας ζωή επίσης παίρνει μια νέα τροπή αυτή την περίοδο, μπορεί να μετανιώσετε για ορισμένα πράγματα τα οποία είναι σημαντικά.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, όσο ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σας θα συνεχίζονται και οι εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας! Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, έναν χώρο σημαντικό για εσάς, που δεν δείχνει να πηγαίνει όπως θα θέλατε εσείς, ιδίως αν έχετε γεννηθεί μετά τις 17 Φεβρουαρίου. Σε οικονομικό επίπεδο ευνοείστε.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς αρχίζει μια περίοδος, μια νέα χρονιά για την συναισθηματική σας ζωή, ενώ σήμερα είναι μια καλή ημέρα για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Στον εργασιακό σας χώρο ή σε κάποιο θέμα υγείας που αντιμετωπίζετε υπάρχουν αβέβαιες εξελίξεις, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων, κυρίως αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ