Όλγα Γεροβασίλη: Στις 20 Σεπτεμβρίου πιθανότατα οι εκλογές - iefimerida.gr

Όλγα Γεροβασίλη: Στις 20 Σεπτεμβρίου πιθανότατα οι εκλογές

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην εκτίμηση πως οι εκλογές θα διενεργηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, παρά τα εμπόδια καθυστερήσεων που βάζει η αντιπολίτευση.

«Εκτιμώ ότι θα έχουμε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Κάποιοι έχουν λόγους να τις καθυστερούν και το προσπαθούν», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Mega.

«Δεν θέλουμε να μείνουμε στην εξουσία πάση θυσία και με όλους τους όρους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ίδια προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ Είναι το «Θα τα καταφέρουμε».

«Θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, ακόμη και με αυτή τη συμφωνία, με αυτό το μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η πρόθεσή μας είναι να έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση για να εγγυηθούμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο», συμπλήρωσε.

Οσον αφορά την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε πως «οι κινήσεις της είναι ακροβασία σε πολύ λεπτά θέματα. Αντίληψη της είναι πως τηρούμε το νόμο της Βουλής, ωστόσο, θα έπρεπε να συνυπολογίζει ποιον πλήττει τελικώς».

«Ολες οι ενέργειες έχουν κάποιο πολιτικό λόγο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ