«Φαρμάκι» η Γεροβασίλη: Παρωδία η συνάντηση Μεϊμαράκη με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής - iefimerida.gr

«Φαρμάκι» η Γεροβασίλη: Παρωδία η συνάντηση Μεϊμαράκη με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής

(ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάβρος κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη εμφανίστηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας τον για γελοιοποίηση των θεσμών και της Δημοκρατίας.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκανε λόγο για σύμπραξη του Προέδρου της ΝΔ με την «απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής» στην επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της συνάντησης-παρωδίας.

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποιεί τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής.

Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

ΝΔ: Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του.

Αντιδρώντας η Νέα Δημοκρατία στη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου κας Όλγας Γεροβασίλη, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει μαθήματα Δημοκρατίας στο περιβάλλον του.

«Η αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια. Την ώρα που παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο.

Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ