Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων προανήγγειλε ο Αλεξιάδης - iefimerida.gr

Παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων προανήγγειλε ο Αλεξιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Από τη στιγμή που είπαμε ότι δεν θα δώσουμε παράταση εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα στο Taxisnet» εξήγησε ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών - Έχει δοθεί ήδη παράταση έως τις 28 Αυγούστου για τα νομικά πρόσωπα

Την πρόθεση του υπουργείου Οικονομικών να δώσει παράταση και για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων ανακοίνωσε ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης.

«Από τη στιγμή που είπαμε ότι δεν θα δώσουμε παράταση (σ.σ. η προθεσμία εκπνέει στις 26 Αυγούστου) εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα στο Taxisnet», είπε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ ενώ σε ερώτηση για το αν υπονοεί δολιοφθορά στο σύστημα ο κ. Αλεξίαδης απάντησε ότι «δεν λέω δολιοφθορά, αλλά τι να κάνουμε αφού υπάρχουν αυτά τα προβλήματα πρέπει να δώσουμε λίγες ημέρες παρτάταη και στα φυσικά πρόσωπα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκε παράταση μέχρι τις 28 Αυγούστου για την υποβολή δηλώσεων από νομικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ