2η διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με θέμα την ανεργία - iefimerida.gr

2η διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με θέμα την ανεργία

2η διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με θέμα την ανεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τo Σάββατο 15 Οκτωβρίου ξεκινά η 2η Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας στον Φ.Ο.Υ., στον Υμηττό με θέμα την «Ανεργία» με την συμμετοχή 110 γελοιογράφων από την Ελλάδα και άλλες 40 χώρες.

Μια πανδαισία σάτιρας από τα δεκάδες έργα που δίνουν το παρόν στην Έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι την επισκεφθούν. Η Έκθεση θα λειτουργεί για δυό βδομάδες (15 – 29 Οκτωβρίου 7 – 10 μ.μ.).

Είναι έργα που προκαλούν προβληματισμό και συνδυάζουν συναισθήματα όπως αγανάκτηση, οργή, λύπη χωρίς να λείπει το γέλιο. Φυσικά κυριαρχεί η σάτιρα.
Την Έκθεση διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γελοιογραφίας και την υποστήριξη της Feco Hellenic Group Levadeia.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε.

Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού: Ανδρέα Λεντάκη – Αμισσού – Σμύρνης (Πλ. Υμηττού) ΕΘΕΛ 856 (Υμηττός- Αιγάλεω), 212, 213 από ΜΕΤΡΟ ΔΑΦΝ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ