«Επνιξε» τον γιο της από αγάπη - iefimerida.gr

«Επνιξε» τον γιο της από αγάπη

μάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελίζα, μία μητέρα στην Ιταλία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για κακή συμπεριφορά απέναντι στο παιδί της. Η γυναίκα κατηγορήθηκε οτι πνίγει με την αγάπη της το παιδί της σε σημείο ψυχολογικής κακοποίησης. Η διαζευγμένη Ελίζα και ο πατέρας της είχαν αποκομμένο το μικρό αγόρι από τον υπόλοιπο κόσμο, κλειδώνοντάς τον μέσα στο σπίτι και μη επιτρεπόντάς του να πάει σχολείο μέχρι να φτάσει την ηλικία των 6 ετών.

Η Ιταλίδα μητέρα δεν επέτρεπε στο γιο της να συναναστρέφεται με άλλα παιδιά, να κάνει γυμναστική και σπορ και του έκοβε το κολατσιό σε μικρές μπουκίτσες για να μην πνιγεί (το παιδί είναι πλέον δεκατεσσάρων ετών).

Ο πατέρας του παιδιού, με τη μητέρα του οποίου είχε χωρίσει όταν ο μικρός ήταν δύο ετών, προχώρησε σε μήνυση κατά της πρώην γυναίκας του. Παρα της ποινές που επεβλήθησαν στη γυναίκα, είναι απίθανο πως θα βρεθεί πίσω από τα καγκελα και μάλλον θα τη γλιτώσει νομικά.Το παιδί θα συνεχίσει να μένει μαζί της..

Η υπερβολική φροντίδα είναι σοβαρό είδος κακοποίησης με εξίσου σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και φυσική ανάπτυξη του παιδιού. Πολλά από αυτά τα παιδιά αναπτύσσουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και καταλήγουν κοινωνικά απροσάρμοστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ