SPD κατά γερμανικής Αριστεράς: Χτυπάτε πισώπλατα τον Τσίπρα, τάσσεστε με τον Λαφαζάνη - iefimerida.gr

SPD κατά γερμανικής Αριστεράς: Χτυπάτε πισώπλατα τον Τσίπρα, τάσσεστε με τον Λαφαζάνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» εντός της γερμανικής Βουλής με αφορμή την Ελλάδα, στη συζήτηση για το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα, αντάλλαξαν νωρίτερα ο ηγέτης του Die Linke, της Γερμανικής Αριστεράς με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD.

Μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Die Linke Γκεγκόρ Γκίζι, αναφερόμενος στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε για τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια «Πώς είναι δυνατόν να ιδιωτικοποιούνται ελληνικά αεροδρόμια από μία γερμανική εταιρεία κρατικών συμφερόντων;», ενώ οι σοσιαλδημοκράτες (SPD) αναφέρθηκαν στα εσωκομματικά του Die Linke, του κόμματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το γερμανικό κόμμα της αριστεράς με το να λέει «όχι» στο τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, δίνει ένα πισώπλατο χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ και τάσσεται με τη μεριά του Λαφαζάνη.

«Μπορεί να λέμε "όχι" στο τρίτο μνημόνιο όμως συνεχίζουμε να είμαστε αλληλέγγυοι στο ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα» απάντησε ο κ. Γκίζι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Budenstag Βουλή SPD Die Linke
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ