«Λαϊκά συμβούλια» θα κρίνουν την ΕΡΤ - iefimerida.gr

«Λαϊκά συμβούλια» θα κρίνουν την ΕΡΤ

Menelaos Myrillas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαϊκά Συμβούλια» θα αξιολογούν την ΕΡΤ σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης.

Η ΕΡΤ θα δίνει τον λόγο στους πολίτες, όπως υποστηρίζει με τη συγκρότηση Συμβουλίων Κοινωνικού Ελέγχου, που στόχο θα έχουν την αξιολόγηση των υπηρεσιών της.

Ετσι, το Ραδιομέγαρο φιλοδοξεί να ενσωματώσει την γνώμη των τηλεθεατών στο πρόγραμμά της, καθώς εκείνοι θα κάνουν προτάσεις για την λειτουργία της και θα έχουν τον έλεγχο για την τήρηση των προβλεπόμενων προγραμματικών υποχρεώσεων της ΕΡΤ Α.Ε.

Κάθε Περιφέρεια της χώρας θα διαθέτει ένα Συμβούλιο και με δημογραφικά κριτήρια, εκείνα που θα αντιπροσωπεύουν τόσο το κοινό της ΕΡΤ όσο και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα polites.ert.gr, να δηλώσουν συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής μελών των Συμβουλίων Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ, τα οποία και θα συγκροτηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ