ΚΚΕ: Θα γίνουν πανάκριβες οι αεροπορικές μεταφορές - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Θα γίνουν πανάκριβες οι αεροπορικές μεταφορές

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσοίωνες εκτιμήσεις κάνει το ΚΚΕ μετά την είδηση ότι η κυβέρνηση παραχώρησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια την γερμανική Fraport για τα επόμενα 40 χρόνια.

Σε δήλωσή του προβλέπει ότι η ιδιωτικοποίηση θα κάνει «πανάκριβες και απαγορευτικές, για το λαό τις αεροπορικές μεταφορές και θα οδηγήσει στην επιδείνωση της θέσης των εργαζομένων σ’ αυτές»

Σε ανακοίνωσή του, ο Περισσός επισημαίνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει το έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι:
«Η εκποίηση αυτή αφενός μεν εξυπηρετεί τα προαπαιτούμενα των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων και αφετέρου υλοποιεί την ευρωενωσιακή πολιτική για απελευθέρωση των αερομεταφορών».
Απ’ αυτή την εξέλιξη, υποστηρίζει το ΚΚΕ, αναδεικνύεται ότι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών είναι ασύμβατη με τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων και την πολιτική της ΕΕ και γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί απ’ το λαό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ ιδιωτικοποίηση αεροδρόμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ