Νέα κόντρα Μαρινάκη με Αλαφούζο για Ολυμπιακό και ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Νέα κόντρα Μαρινάκη με Αλαφούζο για Ολυμπιακό και ΣΚΑΪ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορτίζεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με τον κ. Γιάννη Αλαφούζο. Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απαίτησε να του δοθούν παραπάνω οικονομικά στοχειία από αυτά τα οποία έχει στην διάθεση του. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν έχει επαρκη ενημέρωση αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την στάση του ραδιοφωνικου και τηλεοπτικού ΣΚΑΙ απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς της ομάδας. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται θέματα του Ολυμπιακού από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατηγόρησε τους μεγαλομετόχους του ΣΚΑΙ ότι εμφανίζονται ως «Φιλιπινέζες του Λαυρεντιάδη». Και αρνήθηκε να υπερψηφίσει τις νέες χρηματοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ