Δεύτερη επίθεση στην Μπανγκόκ - Αντρας πέταξε εκρηκτικά από γέφυρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεύτερη επίθεση στην Μπανγκόκ - Αντρας πέταξε εκρηκτικά από γέφυρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άνδρας πέταξε σήμερα μικρή ποσότητα εκρηκτικών από μια γέφυρα στο κέντρο της Μπανγκόκ χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία, μια ημέρα μετά την βομβιστική επίθεση που έγινε χθες έξω από ινδουϊστικό ναό στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης

Η χθεσινή επίθεση προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων αρκετοί ξένοι.

Ο άγνωστος άνδρας πέταξε τα εκρηκτικά κοντά σε πολυσύχναστη αποβάθρα στον ποταμό Τσάο Πράγια της Μπανγκόκ και αυτά έπεσαν σε ένα κανάλι, δήλωσε ο υποδιευθυντής της αστυνομίας της περιοχής Κλονγκσάν, Νατακίτ Σιριουονγκταουάν. "Αν δεν έπεφταν στο νερό τότε σίγουρα θα είχαν προκαλέσει τραυματισμούς", πρόσθεσε.

Παράλληλα η Κίνα κάλεσε σήμερα τις αρχές της Ταϊλάνδης να διενεργήσουν ενδελεχή έρευνα για την χθεσινή βομβιστική επίθεση, η οποία στοίχισε τη ζωή και τεσσάρων Κινέζων τουριστών, καθώς και να τιμωρήσει αυστηρά τους δράστες.

Η Κίνα "καταδικάζει απερίφραστα" την χθεσινή βομβιστική επίθεση, δηλώνει σε ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών η εκπρόσωπός του Χούα Τσουνίνγκ.

Η Χούα διευκρίνισε ότι 4 Κινέζοι τουρίστες σκοτώθηκαν, εκ των οποίων οι δύο ήταν κάτοικοι Χονγκ Κονγκ, και ότι περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπανγκόκ ΔΕΎΤΕΡΗ ΈΚΡΗΞΗ Γέφυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ