Αγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές που τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαδραματιστεί και στην Κω, εκτιλύχθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης: Αγριες συμπλοκές μεταναστών μπροστά από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, όπου γίνονται οι καταγραφές των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών στη χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι μετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους που περίμεναν υπομονετικά, για να κερδίσουν χρόνο.

Οι «αδικημένοι» αντέδρασαν έντονα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι συμπλοκές επεκτάθηκαν. Μάλιστα, σημειώθηκαν και κάποιοι τραυματισμοί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, κάποιοι μετανάστες θεώρησαν ως υπαίτιους της καθυστέρησης της καταγραφής τους, τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος και αντέδρασαν με άσεμνες χειρονομίες.

Πηγή: lesvosnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστες λιμενικό σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ