Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς έλεος χτύπησαν τέσσερις άνδρες έναν 30χρονο στην παραλία Αλμυρής στην Κόρινθο επειδή έκανε παρατήρηση στον έναν εξ αυτών για την θορυβώδη εξάτμιση της μοτοσικλέτας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος από χτύπημα στην καρωτίδα.

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος τραυματίας έκανε παρατήρηση σε μοτοσικλετιστή που περνούσε από την πολυσύχναστη παραλία της Αλμυρής με πειραγμένη – και θορυβώδη – εξάτμιση. Αρχικά του ζήτησε ευγενικά να μην περάσει ξανά από εκεί γιατί ενοχλεί τον κόσμο.

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, ο μοτοσικλετιστής τον αγνόησε και ξαναπέρασε προκλητικά έξω από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν το θύμα. Ο άτυχος άνδρας τον απείλησε ότι την επόμενη φορά θα του πετάξει κάδο σκουπιδιών.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας αποχώρησε αλλά επέστρεψε πεζή παρέα με άλλους τρεις φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τέσσερις νεαροί κατευθύνθηκαν απειλητικά προς το θύμα κι άρχισαν να του φωνάζουν και να τον χτυπούν. Το θύμα από κάποιο χτύπημα έπεσε στο έδαφος γεμάτο αίματα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι δέχθηκε χτύπημα στην καρωτίδα.

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ωστόσο η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και για το λόγο αυτό γίνεται διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αττικής.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο από τους τέσσερις νεαρούς – ανάμεσά τους και ο οδηγός της μοτοσικλέτας - έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Κόρινθος: Αγρια συμπλοκή για ασήμαντη αφορμή - Σοβαρά τραυματίας από χτύπημα στην καρωτίδα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ