Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου! Ποτέ πριν δεν ήμουν τόσο ευτυχισμένη όσο τώρα στο πλάι του Δημοσθένη. Είναι για μένα ο ιδανικός σύντροφος» φαίνεται να είπε σε φιλικό της πρόσωπο, η πρώην σύζυγος του Κώστα Σπυρόπουλου Μαρίνα Ασλάνογλου για τον νέο της σύντροφο.

Πρόκειται για τον ποινικολόγο Δημοσθένη Πέππα, με τον οποίο η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη. «Ολα δείχνουν πως ο έρωτας τους θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας κι όχι πολύ αργότερα αλλά στο άμεσο μέλλον», ανέφερε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού μιλώντας για αυτούς.

Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ηθοποιός γνώρισε τον δικηγόρο τον Απρίλιο μέσω κοινών γνωστών και από τότε δεν μπορεί ο ένας να ξεκολλήσει από τον άλλο. Ήταν μόλις πριν λίγους μήνες όταν το ζευγάρι απαθανατίστηκε στα μπουζούκια, όπου αντάλλαζαν καυτά φιλιά, ενώ από τότε ο δικηγόρος σύντροφος της ηθοποιού την συνοδεύει σχεδόν παντού.

Ποιος είναι ο Δημοσθένης Πέππας

Ο Δημοσθένης Πέππας, μετά από τις σπουδές του στην πόλη Foggia της Ιταλίας επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μαζί με την επίσης δικηγόρο αδερφή του Ελισάβετ εργάστηκαν κοντά στον πατέρα τους Κωνσταντίνο. Οι δυο τους αργότερα ανέλαβαν τα ηνία του δικηγορικού γραφείου του αγαπημένου τους πατέρα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Δημοσθένης Πέππας εκτός από την επαγγελματική του πλευρά είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τους φίλους, την διασκέδαση και τα sport. Ο ίδιος, αγαπά το ποδόσφαιρο -και ειδικά την Πειρραϊκή ομάδα του Μανδραϊκού, έχει αδυναμία στην ιππασία ενώ λατρεύει και τα θαλάσσια sport. Τα καλοκαίρια τον βρίσκουν συνήθως στην Σκιάθο, όπου περνάει πολύτιμο χρόνο με τους καλούς του φίλους.

Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ο ποινικολόγος σύντροφος της Μαρίνας Ασλάνογλου [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ