Τρέχουν στον Ολυμπιακό για αμυντικό – Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας - iefimerida.gr

Τρέχουν στον Ολυμπιακό για αμυντικό – Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην εθνική ομάδα του Κατάρ απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που έχει φανεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Οι ερυθρόλευκοι είναι εξαιρετικοί στη δημιουργία αλλά έχουν κενά στην άμυνα.

Στο μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου φιλικού, ο Ρομπέρτο ήταν μια άμυνα μόνος του. Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε στο κέντρο της άμυνας τους Σιόβα και Βούρο όμως η γενικότερη αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν προβληματική.

Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη να αποκτηθεί άμεσα ένας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα προλάβει να «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα κυρίως πριν πέσει ο Ολυμπιακός στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλωστε θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το όποιο νέο απόκτημα δεν θα προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε εννέα ημέρες.

Ο Μάρκο Σίλβα πάντως αν και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει να δουλεύει και να βελτιώνει τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα, ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει τουλάχιστον μια μεταγραφική ενίσχυση μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και σαφέστατα αναφερόταν σε κεντρικό αμυντικός

Δυνατά του Ντα Κόστα

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ψηλά στη σχετική λίστα είναι το όνομα του Έντερ Μπαλάντα για τον οποίο έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία φέρεται να έχει απαντήσει θετικά και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σίβασπορ για την απόκτηση του Μανουέλ Ντα Κόστα για τον οποίο αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ