Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πρόβατα βόσκουν στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πρόβατα βόσκουν στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν έτει 2015, μια ελληνική ομάδα της Super League προετοιμάζεται για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Στο προπονητικό της κέντρο όμως δεκάδες πρόβατα κάνουν... βόλτες, «καθαρίζοντας» προφανώς το χορτάρι.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση της Καλλονής και το Δήμο της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα το Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό. Η ΠΑΕ δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών με το προπονητικό της κέντρο. Στη μία φωτογραφία απεικονίζεται η κατάσταση του γηπέδου την περίοδο που ήταν υπό δική της ευθύνη η λειτουργία και στην άλλη, μια πρόσφατη, από τις 7 Αυγούστο, περίοδος κατά την οποία έχει περάσει στην ευθύνη του Δήμου.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα δημοσίευσε και το ακόλουθο μήνυμα μαζί με την επίμαχη φωτογραφία. «Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες!Αξιος ο μισθός σου!».

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πρόβατα βόσκουν στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Πρόβατα βόσκουν στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόβατα καλλονή Δήμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ