Στον Ολυμπιακό ο Σεμπά - Στα 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή - iefimerida.gr

Στον Ολυμπιακό ο Σεμπά - Στα 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός της Εστορίλ θα βρεθεί στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Πορτογαλία. Ο Σεμπά μάλιστα φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο της Εστορίλ να μη σταθεί εμπόδιο στο επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να δαπανήσουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαριστή, ο οποίος θα υπογράψει πιθανότατα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ελληνικό σύλλογο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεμπα Ολυμπιακός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ