Ο Καραγκούνης αποθέωσε τον Εστεμπάν Καμπιάσο - iefimerida.gr

Ο Καραγκούνης αποθέωσε τον Εστεμπάν Καμπιάσο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξαν συμπαίκτες για ένα χρόνο στην Ιντερ. Αυτοί οι 12 μήνες όμως ήταν αρκετοί ώστε ο Γιώργος Καραγκούνης να σχηματίσει την καλύτερη άποψη που θα μπορούσε να έχει για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την παρουσία του Αργεντινού σταρ στο πρωτάθλημα της χώρας μας και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας άριστος επαγγελματίας. Ενας ποδοσφαιριστής που παίζει για την ομάδα. Θα δείτε από αυτόν πράγματα ουσίας. Είναι εντός και εκτός γηπέδου ένας αθλητής πρότυπο», ανέφερε αρχικά ο Καραγκούνης και στη συνέχεια πρόσθεσε «Εγώ αυτό που είδα στην Ιντερ ήταν πως παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Αν παίξει και στον Ολυμπιακό όπως μέχρι τώρα στην καριέρα του, δεν θα έχει πρόβλημα να βγάλει την ποιότητά του στα γήπεδα της Super League και όχι μόνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ