Ευρωπαίοι χρηματιστές «βλέπουν» συμφωνία αυτή την εβδομάδα -Τι απάντησαν στο Reuters - iefimerida.gr

Ευρωπαίοι χρηματιστές «βλέπουν» συμφωνία αυτή την εβδομάδα -Τι απάντησαν στο Reuters

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξοι πως η Ελλάδα και οι δανειστές της θα καταλήξουν σε συμφωνία για το νέο δάνειο αυτή την εβδομάδα είναι Ευρωπαίοι χρηματιστές, που απάντησαν σε δημοσκόπηση του Reuters.

Συγκεκριμένα, οι 12 από τους 19 που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία για τα 86 δισ. ευρώ αυτή την εβδομάδα, ενώ πέντε εκτιμούν ότι αυτό είναι πολύ πιθανό. Μόνο δύο απάντησαν ότι η συμφωνία είναι απίθανη για αυτή την εβδομάδα και ένας χαρακτήρισε αυτό το ενδεχόμενο πολύ απίθανο.

«Η Ελλάδα προφανώς είναι πρόθυμη να καταλήξει σε κάποιας μορφής συμφωνία. Ποιος ξέρει ποιες θα είναι οι συνέπειες σε διαφορετική περίπτωση;», είπε ένας από τους χρηματιστές. «Ακόμη πιστεύω ότι σε κάποιο σημείο θα αποτύχει, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν σχεδόν οτιδήποτε προκειμένου να πάρουν τα 86 δισ. ευρώ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημοσκόπηση χρηματιστές συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ