Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη στην Κω [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη στην Κω [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για φωτογραφία που απεικονίζει αστυνομικό, στην Κω, να χαστουκίζει μετανάστη τη στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν για να πάρουν έγγραφα προσωρινής παραμονής.

«Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλώς ήρθατε στην Κω» έγραψε στο Twitter του όπου μοιράστηκε την φωτογραφία που τράβηξε ο ανταποκριτής του Associated Press Νταλτον Μπένετ.

Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη στην Κω [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού, στη νήσο της Κω. Επιπλέον, προανάκρισης επελήφθη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κως αστυνομικός μετανάστης χαστούκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ