Κωνσταντινόπουλος: Ο πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι θα στηρίξει τη συμφωνία με τους δανειστές - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Ο πρωθυπουργός να δεσμευτεί ότι θα στηρίξει τη συμφωνία με τους δανειστές

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δεσμευτεί ότι θα στηρίξει τη συμφωνία με τους δανειστές προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να την ψηφίσει επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Μέχρι τώρα δώσαμε συναίνεση, αλλά πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα εσωκομματικά του και τα συνέδριά του» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σημείωσε ότι η συμφωνία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε η Χαριλάου Τρικούπη, και έκανε γνωστό ότι θα θέσει το θέμα στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας από το κόμμα να μην ψηφίσει τη συμφωνία αν ο πρωθυπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει και δε θα έχει ως προτεραιότητα τα εσωκομματικά του.

«Δεν έχει αξία να ψηφίζουμε πράγματα που σε 1-2 μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής που κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βγει να το πει αν δεν έχει την πλειοψηφία στο κόμμα του».

Ως καλύτερη λύση, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προέκρινε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας με σταθερότητα για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ είπε ότι «ο Τσίπρας κερδίζει γιατί δεν υπάρχει καμία εναλλακτική από την αντιπολίτευση». «Τα φέουδα δεν αφήνουν να υπάρξει εναλλακτική» δήλωσε δε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ