Ο Καμπιάσο «διώχνει» τον Μιλιβόγεβιτς - iefimerida.gr

Ο Καμπιάσο «διώχνει» τον Μιλιβόγεβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε. Αυτό δείχνουν τουλάχιστον τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, τα οποία αναφέρουν μάλιστα ότι η έλευση του Εστεμπάν Καμπιάσο, ανοίγει το δρόμο για τον Σέρβο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρνηθεί δύο προτάσεις της Φενέρ για την παραχώρηση του Μιλιβόγεβιτς όμως όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι θα επιστρέψουν με νέα ανανεωμένη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Οπως υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας «Fanatik», η παρουσία του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ανοίγει το δρόμο για την παραχώρηση του Σέρβου μέσου στη Φενέρ, με τον Βίτορ Περέιρα να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 8 εκατ. ευρώ ενώ οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας τις οικονομικές δυνατότητες της Φενέρ, θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ