Βίαια επεισόδια χούλιγκαν έξω από παμπ στις ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίαια επεισόδια χούλιγκαν έξω από παμπ στις ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρούσμα χουλιγκανισμού έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο άθλημα σε δημοφιλία στις Η.Π.Α. αλλά φαίνεται πως εκτός από τα καλά του αθλήματος, οι πολίτες της χώρας αρχίζουν να βάζουν στην καθημερινότητά τους και τα άσχημα.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση των New York Re Bulls με τη New York City, οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν έξω από παμπ κοντά στο γήπεδο σε μάχη σώμα με σώμα χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Η απουσία των αστυνομικών δυνάμεων έδωσε την... ευκαιρία στους χούλιγκαν να μετατρέψουν σε ρινγκ τους δρόμους, με τον Τύπο της χώρας να σημειώνει πως αυτό ήταν το πρώτο σημαντικό κρούσμα χουλιγκανισμού στα χρονικά, από την ημέρα που το αγαπήμενο soccer των αμερικανών άρχισε να αποκτά εκατομμύρια φιλάθλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η.Π.Α. χούλιγκαν Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ