Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατέλαβε το κτίριο που εκδίδονται οι λογαριασμοί - iefimerida.gr

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατέλαβε το κτίριο που εκδίδονται οι λογαριασμοί

κατάληψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών προχώρησαν τα μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με τη συμπαράσταση της ΓΣΕΕ προκειμένου να εμποδίσουν την έκδοση και αποστολή λογαριασμών που θα συμπεριλαμβάνουν το ειδικό τέλος στα ακίνητα. Ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη.

Συγκεκριμένα, περίπου 200 άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της ΔΕΗ που βρίσκονται στην οδό Πειραιώς 253 και έχουν καταλάβει το κτίριο. Η αιφνιδιαστική κατάληψη έγινε αμέσως μετα την λήξη της συνέλευσης όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι ξεκίνησαν από τα κεντρικά γραφεία στην οδό Στουρνάρη και οδηγήθηκαν προς το κτίριο έκδοσης λογαριασμών.

Παραμένει άγνωστο μέχρι πότε θα κρατήσουν υπο κατάληψη το κτίριο.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναφέρει:

«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποι μας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ