Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα -Σκότωσε τη σύζυγό του, μαχαίρωσε το γιο του την ώρα που κοιμόταν - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα -Σκότωσε τη σύζυγό του, μαχαίρωσε το γιο του την ώρα που κοιμόταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε ένας οικογενειακός καβγάς στην Πάτρα, καθώς άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε και το γιο του.

Ο 30χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Ρίο, με τραύματα στο θώρακα. Σύμφωνα με το patrastimes, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 60χρονος είχε έντονο καβγά με την 57χρονη σύζυγό του, στην οποία τελικά φέρεται να κατάφερε αρκετές μαχαιριές στο θώρακα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η γυναίκα.

Στη συνέχεια ο 60χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του γιου του, ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο θώρακα. Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι, αλλά εντοπίστηκε στο λιμάνι από την αστυνομία- που είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό- και συνελήφθη, ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμη το μαχαίρι.

Ο 30χρονος γιος του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα καβγάς μαχαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ