Επίθεση με ρουκέτες στη Δαμασκό- 5 νεκροί και 37 τραυματίες - iefimerida.gr

Επίθεση με ρουκέτες στη Δαμασκό- 5 νεκροί και 37 τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 37 τραυματίστηκαν χθες στη Δαμασκό όταν ρουκέτες έπληξαν την πρωτεύουσα της Συρίας, μετέδωσε το κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

«Πέντε νεκροί και 37 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση με ρουκέτες οι οποίες έπληξαν τις οδούς αλ Θάουρα και Βαγδάτης καθώς και τη συνοικία Μπαμπ Τούμα της Δαμασκού», ανέφερε το πρακτορείο.

Τον απολογισμό των νεκρών επιβεβαίωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ έκανε επίσης λόγο για πολλούς τραυματίες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συνοικίες της πρωτεύουσας γίνονται συχνά στόχος επιθέσεων με ρουκέτες από αντάρτες που ελέγχουν θέσεις στην επαρχία της Δαμασκού, ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις διεξάγουν αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς με πυροβολικό εναντίον των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των ανταρτών.

Σύμφωνα με έναν απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο πόλεμος στη Συρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 240.000 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ