Δεν πάει πουθενά ο Μουρίνιο – Ανανέωσε μέχρι το 2019 με την Τσέλσι - iefimerida.gr

Δεν πάει πουθενά ο Μουρίνιο – Ανανέωσε μέχρι το 2019 με την Τσέλσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε υπογραφή σε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Τσέλσι.

Ο 52χρονος πλέον προπονητής ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 τη δεύτερη θητεία του στους Λονδρέζους, πέρσι τους έφερε εκ νέου στην κορυφή του Νησιού και εξίσου φέτος φαντάζει το φαβορί για το back to back.

«Αν το κλαμπ είναι χαρούμενο, τότε είμαι κι εγώ. Νομίζω πως είναι άκρως φυσιολογικό για μένα που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό που είμαστε μια οικογένεια κι ελπίζω στο μέλλον να πανηγυρίσουμε κι άλλες επιτυχίες. Για τον κόσμο, για τους παίκτες, για όλο το σύλλογο» είπε στα πρώτα του λόγια ο «Μου» και πρόσθεσε:

«Όταν επέστρεψα πριν δύο χρόνια, είπα πως έχω ένα περίεργο συναίσθημα για την ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η Τσέλσι είναι ο σύλλογος πιο κοντά στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω πως θα μείνω εδώ για αρκετά μεγάλο διάστημα ακόμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζοσέ Μουρίνιο Τσέλσι ανανέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ