Ο Λαφαζάνης πετάει το γάντι στον Τσίπρα – Επιμένει για επιστροφή στη δραχμή και βάζει πλώρη για νέο κόμμα - iefimerida.gr

Ο Λαφαζάνης πετάει το γάντι στον Τσίπρα – Επιμένει για επιστροφή στη δραχμή και βάζει πλώρη για νέο κόμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη του, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο κόμμα.

«Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας θα συνεχίσουμε πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις» διαμηνύει ο κ. Λαφαζάνης. «Αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα» προσθέτει σε συνέντευξη του στο «Κεφάλαιο» που κυκλοφορεί το Σάββατο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «εκβιαστικό και ανούσιο» το έκτακτο συνέδριο του κόμματος, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση λέγοντας ότι τη χαρακτήρισαν «παλινωδίες, αντιφάσεις και αυταπάτες».

Ο πρώην ΥΠΑΠΕΝ αποκαλεί επίσης «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση», ενώ θεωρεί ότι η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «βαρύ ιστορικό ατόπημα». «Μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα βγει η χώρα από το τέλμα» επαναλαμβάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ