Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να αναδεικνύει την παρουσία Αφροδίτης και Ερμή στον Λέοντα, θέση που για εσάς σημαίνει έρωτας, παιδιά, δημιουργία! Όμως, με ανάδρομους πλανήτες και με τον Κρόνο να παρεμβαίνει όλα αυτά τα θέματα φαίνεται να μπαίνουν στο ντουλάπι για λίγο, αν και αργότερα θα επανέλθουν. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου από την μια πλευρά φέρνει εντάσεις σε όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, από την άλλη όμως δημιουργεί θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά που εμπλέκονται τρίτοι ( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), αλλά και με τα οικογενειακά σας. Στα οικογενειακά σας όμως θα μπορούσατε να κάνετε μια κίνηση η οποία θα σας βοηθήσει.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι να γνωρίζετε ότι έρχεται για εσάς μια καλύτερη εποχή, με τον Ερμή και τον Δία να περνούν στη φιλική σας Παρθένο! Σήμερα ειδικά, με την Σελήνη μετά το μεσημέρι να περνά στο δικό σας ζώδιο θα ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας θέματα, ενώ οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν ή εσείς οι ίδιοι με τις ενέργειες σας να λύσετε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Με τον Δία να περνά στην Παρθένο πολλά πράγματα θα μπορούσαν τώρα να διορθωθούν. Οι Ταύροι όμως των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ γενικά θα έρθετε πιο κοντά στα θέματα της οικογένειας. Προσέχετε επίσης τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, οι εντάσεις δεν λείπουν, παρά το γεγονός ότι είστε αρκετά δυνατοί και μπορείτε να προωθήσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους δεν είναι μια καλή ημέρα η σημερινή, με το τετράγωνο Ερμή –Κρόνου να σας φέρνει μια μελαγχολία, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων! Προσέξτε τον τρόπο που συζητάτε, αποφύγετε την σκληρή κριτική και προσεγγίστε με αντικειμενικότητα κάποια πράγματα που πρέπει να ορίσετε. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να δείχνει μια προσπάθεια να προωθήσετε εργασιακά σας θέματα, ακόμη και σημαντικά οικονομικά σας θέματα. Οι συναντήσεις, οι επαφές αλλά και οι παλιές ιστορίες ευνοούνται, ενώ κατά τη διάρκεια ταξιδιών, μετακινήσεων ή επαφών θα έχετε σημαντικά οφέλη.

Καρκίνος
Σήμερα, μετά το μεσημέρι, οι φίλοι θα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς τους Καρκίνους, ενώ τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα και σας φέρνουν αντιμέτωπους με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και ο Άρης σιγά σιγά απομακρύνεται από το ζώδιο σας. Με τον Δία να εγκαταλείπει σιγά σιγά τον Λέοντα και να περνά στην Παρθένο αρχίζει για το ζώδιό σας μια περίοδος πολύ καλύτερη, ένα διάστημα που μιλά για μια καλύτερη καθημερινότητα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, τον Ιούνιο δηλαδή. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν σε οικονομικά θέματα στα οποία εμπλέκονται συγγενείς και φίλοι.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες έχετε αρκετά θέματα να επιλύσετε, με τον Άρη που περνά στο δικό σας ζώδιο να σας αποκαλύπτει τα όσα συνέβαιναν παρασκηνιακά το τελευταίο διάστημα και δεν επέτρεπαν στα σχέδιά σας να προχωρήσουν όπως θέλατε. Αν όμως είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αντιμετωπίζετε πολλά εμπόδια θα μπορούσα να πω και στα συναισθηματικά αλλά και στα οικονομικά θέματα. Τα οικογενειακά σας θέματα βέβαια προεξάρχουν. Ο Δίας αφήνει σιγά σιγά το ζώδιό σας για να περάσει στην Παρθένο, ωφελώντας τα οικονομικά μας.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα δεν είναι και η καλύτερη για εσάς τους Παρθένους, με το τετράγωνο του κυβερνήτης σας Ερμή με τον Κρόνο να είναι δυσαρμονικό, με τις μυστικές επαφές και τις μυστικές συμφωνίες να μην ευνοούνται. Έχετε κάποια άγχη αυτόν τον καιρό, ενώ μπορεί να έχετε κάποιες σημαντικές διαφωνίες με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Με τον Δία βέβαια να ετοιμάζει την είσοδό του στο δικό σας ζώδιο μπορεί να αισθάνεστε μια καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής σας, τουλάχιστον όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς οι ημέρες αυτές δεν είναι και από τις καλύτερες, καθώς λόγω οικονομικών θεμάτων μπορεί να μην μπορέσετε να δεχθείτε τις προσκλήσεις στην κοινωνική σας ζωή, να ακολουθήσετε τις δραστηριότητες των φίλων σας ή να βρείτε κοινό πεδίο δράσης μαζί τους! Για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν λείπει η ένταση, ενώ η παλιές συναισθηματικές ιστορίες ακόμη και παλιοί φίλοι επιστρέφουν.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, με την Σελήνη σήμερα να περνά απέναντι από το ζώδιό σας θα έχετε φόρτιση στις επαφές σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ είναι μια αντιφατική –αν και δυνατή –ημέρα για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με τον Κρόνο από την μια πλευρά να εμποδίζει τα συναισθηματικά αλλά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αλλά από την άλλη να έχετε εύνοια σε ότι έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές και σημαντικές νομικές υποθέσεις σας.

Τοξότης
Ενώ για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας η περίοδος αυτή θα έπρεπε να είναι πολύ καλή, ( αν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για πολλά καλά), υπάρχει ένα εμπόδιο που είτε λόγω άγχους είτε λόγω οικονομικών δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Παρ΄όλα αυτά, θα μπορούσατε σήμερα με τις δικές σας ενέργειες να ρυθμίσετε ένα οικονομικό, φορολογικό ή κληρονομικό ζήτημα και γενικότερα τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με άλλους.

Αιγόκερως
Μπορεί για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα στον οικονομικό τομέα ακόμη και στον συναισθηματικό τομέα να είναι υπερβολικά δύσκολα αυτό τον καιρό, το γεγονός όμως ότι ο Δίας βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Λέοντα και σε λίγο εισέρχεται στην Παρθένο, σημαίνει ότι πολλά πράγματα θα ανανεωθούν για εσάς, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ένα ταξίδι, σπουδές ή νομικές υποθέσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Προς το παρόν, τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σας βρίσκονται σε μια αδράνεια θα μπορούσα να πω. Μετά το μεσημέρι, με την Σελήνη να περνά στον Ταύρο, ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος
Για τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά, καθώς τα σχέδια που είχατε καταστρώσει τόσο για τις σχέσεις σας όσο και για τα επαγγελματικά σας δεν φαίνεται αυτόν τον καιρό να ευνοούνται. Αντίθετα, στον εργασιακό σας χώρο θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και προσέχετε την υγεία σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες την περίοδο αυτή έχετε την στήριξη των φίλων σας, ενώ σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά ή την υγεία σας. Το τρίγωνο όμως Άρη-Κρόνου ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας! Γενικά ζείτε μια αντιφατική κατάσταση, με κάποια εμπόδια να υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς, αλλά και με νέους, σημαντικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ