Ο Παναθηναϊκός πήρε χορηγία από τον παραγωγό ερωτικών ταινιών Σειρηνάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός πήρε χορηγία από τον παραγωγό ερωτικών ταινιών Σειρηνάκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι διάσημος παραγωγός ερωτικών ταινιών, αλλά φαίνεται ότι έχει καλή σχέση και με τον αθλητισμό.

Οι επιχειρηματίες Δημήτρης Σειρηνάκης και Βασίλης Καλέας είναι οικονομικοί αρωγοί του πυγμάχου του Παναθηναϊκού, Θεόδωρου Ριτζάκη, αλλά και του προπονητή του Γιάννη Αΐδινιώτη προκειμένου αμφότεροι να μεταβούν στη Σόφια, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εκτός από τους δύο άνδρες την προσπάθεια του Ελληνα πυγμάχου που θα αγωνιστεί στα 69 κιλά στηρίζει και ταξιδιωτικό πρακτορείο που βοηθά στην κάλυψη της αποστολής του στη Βουλγαρία. Οι αγώνες αρχίζουν στις 6 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Αΐδινιώτης αναφορικά με τις χορηγίες που εξασφάλισε σχολίασε «Είναι δικές μου γνωριμίες. Γυμνάζω τον 9χρονο γιο του Σειρηνάκη, όπως και το γιο του Καλέα. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει βλέπουν ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο, δεν μπαίνουν σε τσέπες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός πυγμαχία σειρηνακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ