Χρηματιστήριο: Aσύλληπτη καταστροφή στις τράπεζες! -Ξεπούλημα για τρίτη ημέρα - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Aσύλληπτη καταστροφή στις τράπεζες! -Ξεπούλημα για τρίτη ημέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτη σερί ημέρα οι τράπεζες μετρούν τις πληγές τους στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου. Και είναι βαθιές...

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα (14:25) οι μετοχές των Alpha και Πειραιώς υποχωρούν σε ποσοστό άνω του 29%, η Eurobank κατά -22,60%, η Εθνική βρίσκεται στο -24,29%, ενώ η Attica Bank στο -25%... Οσο για τις τιμές στις οποίες διαπραγματεύονται; Κρατηθείτε: Στα 0,112 ευρώ η Alpha, στα 0,055 ευρώ η Eurobank, στα 0,138 ευρώ η Πειραιώς, στα 0,455 ευρώ η Εθνική και στα 0,027 ευρώ η Attica Bank.

Ουσιαστικά, μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή, μετά και τα δύο σερί limit down που κατέγραψαν οι μετοχές τους στις συνεδριάσεις της Δευτέρας και της Τρίτης, και πλέον σύσσωμος ο τραπεζικός κλάδος βρίσκεται σε νέα ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Οσο για τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου, υποχωρεί σε ποσοστό -3,24%, στις 638,54 μονάδες, «πληγωμένος» και αυτός από το νέο κραχ στις τράπεζες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο συνεδρίαση τράπεζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ