Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Αυγούστου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Αυγούστου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για εσάς τους Κριούς, μιας και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες απρόσμενες αλλαγές αλλά και εντάσεις σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητή σας περιουσία ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 12 του μηνός. Η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ έδειχνε να πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, τη στιγμή αυτή δείχνει να εμποδίζεται από τον Κρόνο, έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει μια απογοήτευση, μια απιστία, ακόμη και ένας χωρισμός. Προσέχετε λοιπόν.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους η σημερινή ημέρα δεν είναι και τόσο ιδανική, μιας και ο κυβερνήτη σας Αφροδίτη εμπλέκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο. Έτσι, μπορεί να αντιπαρατεθείτε στα θέλω του συντρόφου ή των συνεργατών σας, ενώ και οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Προσέχετε λοιπόν μήπως απογοητευτείτε. Κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή συζητήσεων προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές δεν ευνοούνται σήμερα και αύριο, ενώ θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα της εργασίας ή της υγείας σας καθώς δεν φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά ζητήματα επίσης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Πάνω από όλα αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας ή μια συλλογική προσπάθεια με τα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Δεν είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους, ενώ ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας υπάρχει μεγάλη ένταση, αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα, ενώ ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει σχέση με την οικογένειά σας ή με κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα γενικότερα θα μπορούσε να δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα και μπλοκάρισμα των προσπαθειών και των επιδιώξεων σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται τις ημέρες αυτές, και καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τα ρυθμίσετε τώρα ή να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνετε πάνω σε αυτά τα θέματα. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κατά κάποιο τρόπο εμποδίζει τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μια σχέση ή μια συνεργασία σας μπορεί να διαρραγεί, ενώ θα πρέπει επίσης να δείξετε προσοχή σε κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας τα οποία μπορεί να έχουν την ανάγκη σας.

Παρθένος
Και για εσάς τους Παρθένους η ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή, με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα να έρχεται στο προσκήνιο, ενώ σήμερα και αύριο δεν ευνοούνται οι μυστικές επαφές ή οι μυστικές συμφωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσέχετε λοιπόν.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης (κυβερνήτη πλανήτης σας) με τον Κρόνο δείχνει απογοητεύσεις από φίλους ή από κάποια πρόσωπα που σας ενώνει μια συλλογική προσπάθεια. Υπάρχει μια ένταση γενικότερα με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μηνός, ενώ σήμερα και αύριο είναι μια κατάλληλη ημέρα για να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις σας.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί πιέζεστε από θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας, ενώ ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας σήμερα και αύριο μπορεί να απογοητευτείτε από ένα επαγγελματικό θέμα, ενδεχομένως την κοινωνική σας ζωή ή ακόμη και τον γάμο σας. Προσέχετε λοιπόν.

Τοξότης
Τοξότες μου, ενώ όλοι αυτοί οι πλανήτες (Ήλιος, Δίας, Αφροδίτη και Ερμής) στον Λέοντα θα μπορούσαν να ευνοήσουν ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, κάτι αλλάζει αυτές τις ημέρες, κάποιο εμπόδιο παρουσιάζεται που διαφοροποιεί τα δεδομένα. Ενδεχομένως να σας πιέσει ένα οικονομικό θέμα, ή ένα πρόσωπο κύρους θα μπορούσε να πιέσει καταστάσεις ώστε να μην διεκπεραιωθούν τα σχέδιά σας. Οι επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε.

Αιγόκερως
Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο για εσάς τους Αιγόκερους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας ενώ θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα αλλά και να αποφύγετε τις εντάσεις στον χώρο του σπιτιού. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας δεν φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε, ενώ η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει αρκετά ερωτηματικά.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους δεν ευνοούνται τις ημέρες αυτές οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αιφνίδια γεγονότα τα οποία θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Διαφυλάξτε τους στόχους σας αλλά και την προσωπική σας ζωή. Συζητήσεις οι οποίες γίνονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να παρουσιάσουν μια ένταση.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, παρά το γεγονός ότι τα εργασιακά σας θέματα θα μπορούσαν να έχουν μια διαφορετική πορεία, τις ημέρες αυτές ( σήμερα και αύριο) εμπλέκονται σε μια πορεία μάλλον ανατρεπτική! Ελάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά μην τα αναμίξετε με τα οικονομικά σας. Σήμερα και αύριο οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για να ρυθμίσετε σοβαρές υποθέσεις σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ