Καλοκαιρινό μπουρίνι έπνιξε την Κοζάνη -Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Καλοκαιρινό μπουρίνι έπνιξε την Κοζάνη -Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαιρινό μπουρίνι έπληξε χθες την Κοζάνη. Ισχυρή βροχόπτωση, που συνοδεύτηκε από χαλάζι και δυνατούς ανέμους, πλημμύρισε δρόμους, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τέσσερις κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και τελικώς χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις. Άλλες δύο επεμβάσεις αφορούσαν σε κοπές δένδρων.

Ακόμα, Ι.Χ. αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε δρόμο, έξω από την Κοζάνη, λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα. Οι τρεις επιβάτες δεν κινδύνευσαν και κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αυτοκίνητο.

Πάντως, η καταιγίδα …δρόσισε το νομό, όπου η θερμοκρασία έπεσε στους 23 - 24 βαθμούς Κελσίου.

Να σημειωθεί ότι καταιγίδες έπληξαν χθες την Καστοριά, την Φλώρινα και την Πτολεμαΐδα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια. Εκτός από τη νεροποντή, στις παραπάνω περιοχές έπεσε και χαλάζι. Κατά τόπους αναφέρθηκαν ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες, αλλά και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Βίντεο: kozanimedia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπουρίνι ΚΟΖΑΝΙ καστοριά Πτολεμαϊδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ