Οι πρώτοι 4 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟ αν περάσει την Κλαμπ Μπριζ-Πρόκριση για ΑΠΟΕΛ - iefimerida.gr

Οι πρώτοι 4 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟ αν περάσει την Κλαμπ Μπριζ-Πρόκριση για ΑΠΟΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο απρόσμενος αποκλεισμός-σοκ του Άγιαξ από την Ραπίντ Βιέννης μετά την εντός έδρας ήττα των Ολλανδών με 2-3 στον επαναληπτικό του Άμστερνταμ, άλλαξε λίγο το σκηνικό σε ότι αφορά τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον οι «πράσινοι» αποκλείσουν την Μπριζ.

Ετσι, η Σπόρτινγκ Λισαβώνας μπαίνει στην κλήρωση από το γκρουπ των ισχυρών, παίρνοντας την θέση του Αίαντα, ο οποίος «αυτοκτόνησε». Κάπως έτσι, «κλείδωσαν» οι 4 πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση για τα πλέι-οφ του Champions League σε περίπτωση που το «τριφύλλι» περάσει την Μπριζ. Αυτοί είναι οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η πέμπτη υποψήφια ομάδα θα είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ σε περίπτωση που αποκλείσει την Φενερμπαχτσέ (πρώτο παιχνίδι 0-0), ενώ αν προκριθούν οι Τούρκοι, τότε στο γκρουπ των ισχυρών ανεβαίνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σε περίπτωση που αποκλείσει την Σπάρτα Πράγας), ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού και των Ρώσων, τότε ο πέμπτος υποψήφιος αντίπαλος θα είναι η Λάτσιο.

Πάντως, ότι και να γίνει ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση της Παρασκευής θα βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Βέλγων το βράδυ της Τετάρτης.

Τα σημερινά αποτελέσματα στα προκριματικά του Champions League:

ΑΠΟΕΛ – Μίτιλαντ 0-1

Μόλντε – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-3

Αγιαξ – Ραπίντ Βιέννης 2-3

Μονακό – Γιουνγκ Μπόις 4-0

Πέρασαν: ΑΠΟΕΛ, Μονακό, Ραπίντ Βιέννης και Nτιναμό Ζάγκρεμπ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟ αντίπαλοι Champions League ΑΠΟΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ