«Ο Σχορτσιανίτης είναι 150 κιλά, τρώει πολύ, όχι μόνο τρία γεύματα την μέρα» - iefimerida.gr

«Ο Σχορτσιανίτης είναι 150 κιλά, τρώει πολύ, όχι μόνο τρία γεύματα την μέρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Και δεν... μετρά πάντα όσα λέει.

Αυτή τη φορά ο προπονητής της Παρτιζάν περιέλαβε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη με χλευαστικά σχόλια για το βάρος του νέου σέντερ του Ερυθρού Αστέρα.
«Απορώ πραγματικά, όχι απλά για τα χρήματα που θα πάρει από το συμβόλαιό του ο Σχορτσανίτης. Το λογικό ερώτημα για εμένα, είναι αν έχει υπολογίσει στον προϋπολογισμό του ο Ερυθρός Αστέρας τα γεύματα που χρειάζεται! Είναι ένας παίκτης πάνω από 150 κιλά, τρώει πολύ. Δεν μιλάμε για τρία γεύματα την ημέρα, αλλά για περισσότερα. Υπολογίστε και τα σνακ και τα μπόνους γεύματα, σε περίπτωση καλών αποτελεσμάτων. Πραγματικά, η διατροφή του Σχορτσανίτη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, ακόμα και για πλούσιους συλλόγους», είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας για τον Ελληνα σέντερ. Και θα υπάρχει συνέχεια σίγουρα από πλευράς «Σόφο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ