Βολές από την Αριστερή Πλατφόρμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς - iefimerida.gr

Βολές από την Αριστερή Πλατφόρμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση κάνει η Iskra, για τις συζητήσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Σταθάκη με τους δανειστές.

Η ιστοσελίδα που απηχεί τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας, σε κείμενο για τις συναντήσεις που είχαν την Τρίτη οι δύο υπουργοί με τους εκπροσώπους των Θεσμών έχει τίτλο «Ταμείο εκποιεί την Ελλάδα και ο λαός πληρώνει τις τράπεζες».

Ακόμη σε αυτό σημειώνεται «Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς στη χώρα», καθώς φιλοξενούνται οι δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου για την ικανοποίησή του σχετικά με την ταχύτητα με την οποία προχωρούν οι επαφές, αλλά και την πρόοδο που σημειώνεται.

Σχολιάζοντας τις αποκλίσεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών σχετικά με το Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, η Iskra αναφέρει ότι «Είναι προφανές ότι αυτές οι "αποκλίσεις" καθόλου δεν αναιρούν τον βαθιά μνημονιακό προσανατολισμό του νέου οχήματος ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ