Χαμόγελα για Φινμπόγκασον και Ολυμπιακό στη νίκη (1-0) επί της Σίβασπορ [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαμόγελα για Φινμπόγκασον και Ολυμπιακό στη νίκη (1-0) επί της Σίβασπορ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φανέλα του Ολυμπιακού για πρώτη φορά φόρεσε ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον στο νικηφόρο φιλικό με 1-0 επί της Σίβασπορ στην Ολλανδία.

Ο Ισλανδός σέντερ φορ ικανοποίησε με την απόδοση του πριν γίνει αλλαγή και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Στο 67' το μοναδικό γκολ των «ερυθρολεύκων» επί των Τούρκων έβαλε ο Πάρντο. Ταχύτατη αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό και κάθετη μπαλιά από τον Μπουχαλάκη για τον Πάρντο προς τα δεξιά, με τον Κολομβιανό επιθετικό να νικά... επιτέλους (μετά απο πολλές ευκαιρίες) τον Σέτκους με εξαιρετικό πλασέ πάνω στην κίνηση με το κακό του πόδι, το αριστερό.

Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές φάσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία, αλλά τον Μάρκο Σίλβα πρέπει να προβληματίζει η μη αποτελεσματικότητα.

Αυτός που εντυπωσίασε και σε αυτό το φιλικό ήταν ο Πάρντο που αποδεικνύει εκτός από τη δημιουργική του ικανότητα και την εκτελεστική του δεινότητα, καθώς σκόραρε σε ακόμα ένα ματς με ένα πολύ ωραίο αριστερό πλασέ, μετά από έξοχη αντεπίθεση και ασίστ του Μπουχαλάκη.

Θετικό πρόσημο στην παρουσία του μπορεί να πιστωθεί και στον Μαζουακού που ειδικά στο α’ ημίχρονο που είχε καίριες αμυντικές τοποθετήσεις, αλλά και στον Ντοσεβί που έδειξε ότι μπορεί να δώσει και φέτος λύσεις σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης (46’ Καπίνο), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Αυλωνίτης, Σιόβας (46’ Βούρος), Μαζουακού (87’ Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Κασάμι (46’ Μιλιβόγεβιτς), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ντοσεβί (63’ Πουλίδο), Ντουρμάζ (46’ Χάρα), Φινμπόγκασον (71’ Γιαννιώτας).

Σίβασπορ: Σέτκους, Σισίνιο, Ιμπραΐμ, Ουμίτ, Κας, Κότσακ, Χακάν, Μπουράν, Ταουΐλ, Ατίφ, Καραντενίζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός σιβασπορ φιλικό Πάρντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ