Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κωνσταντοπούλου-Παππά για το ΕΣΡ - iefimerida.gr

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κωνσταντοπούλου-Παππά για το ΕΣΡ

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Νίκο Παππά, με αντικείμενο τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Το «σίριαλ», που είχε ξεκινήσει με τη σφοδρή αντιπαράθεση των δύο- στην οποία παρενέβη και ο πατέρας του υπουργού, Στέλιου Παππά, συνεχίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Σε αυτή, ο Νίκος Παππάς επέμεινε ότι πρέπει να οριστούν και τα επτά μέλη του ΕΣΡ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου όμως αντέδρασε λέγοντας ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο να καλυφθούν οι τρεις θέσεις που είχαν «χηρέψει» έπειτα από τις παραιτήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της, Λίνα Αλεξίου, εκτελεί χρέη προέδρου του Συμβουλίου από τότε.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης παρενέβη σημειώνοντας ότι πρέπει να τεκμηριωθούν νομικά οι δύο προτάσεις και να επιστρέψει το ζήτημα στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου Νίκος Παππάς ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ