ΝΔ: Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβά τα λάθη της κυβέρνησης - iefimerida.gr

ΝΔ: Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβά τα λάθη της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για "ανευθυνότητα" και για "λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης" τους τελευταίους έξι μήνες, που "θα πληρώσουν πολύ ακριβά οι Έλληνες φορολογούμενοι", κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την πίεση που υφίστανται οι μετοχές των τραπεζών από χθες στο Χρηματιστήριο και τα capital controls.

"Η σημερινή, για δεύτερη μέρα, τεράστια πτώση των τραπεζικών μετοχών σε συνδυασμό με το πρόσφατο κλείσιμο των τραπεζών και τους κεφαλαιακούς περιορισμούς, αυξάνει κατά πολύ το κόστος της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών" σημειώνει ο Κώστας Καραγκούνης σε ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει: "Τόσο της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία και των οποίων η αξία των μετοχών που κατέχει το κράτος έχει σχεδόν μηδενιστεί, όσο και της καινούργιας ανακεφαλαιοποίησης που σήμερα συζητά η κυβέρνηση με τους εταίρους και η οποία καθίσταται αναγκαία εξαιτίας της ανευθυνότητας της παρούσας κυβέρνησης".

"Οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν και θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα λάθη και τις παραλείψεις της Κυβέρνησης τους τελευταίους έξι μήνες" καταλήγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση λάθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ