O Μάρδας απαντά στη Ζωή: Δεν κάνω bullying στην πρόεδρο της Βουλής - iefimerida.gr

O Μάρδας απαντά στη Ζωή: Δεν κάνω bullying στην πρόεδρο της Βουλής

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντησή του, στα όσα του καταλόγισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, έδωσε ο Δημήτρης Μάρδας.

Η πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε ουσιαστικά από τον Αλέξη Τσίπρα να... βάλει στη θέση τους τον Δημήτρη Μάρδα και τον Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για προσβλητικές δηλώσεις τους εναντίον της.

«Δεν θεωρώ ότι κάνω bullying στην κ. Κωνσταντοπούλου. Η ίδια μπορεί να το θεωρεί», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5. «Οταν βγαίνω εγώ στη Βουλή και εκφράζω μια άποψη της κυβέρνησης πάνω σε θέματα χρέους και είναι απόψεις που εκφράζουν τη Βουλή και μέρος αυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτι, αν δεν μας εξυπηρετεί, μπορεί να μη χρησιμοποιηθεί. Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι bullying, αλλά μια άποψη τελείως ρεαλιστική», πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εκτίμησε ότι αυτές θα ολοκληρωθούν στον προβλεπόμενο χρόνο, ενώ σχετικά με τα capital controls δήλωσε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να εξεταστούν προτάσεις βελτίωσης για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ