ΟΛΘ: Έκπτωση 50% στα αποθήκευτρα των φορτίων που δεν παραλήφθηκαν λόγω τραπεζικής αργίας - iefimerida.gr

ΟΛΘ: Έκπτωση 50% στα αποθήκευτρα των φορτίων που δεν παραλήφθηκαν λόγω τραπεζικής αργίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπτωση 50% στα αποθηκευτικά δικαιώματα των έμφορτων εμπορευματοκιβωτίων εισαγωγής, καθώς και των εμπορευμάτων εισαγωγής του συμβατικού λιμένα, των οποίων η παραλαβή καθυστέρησε εξαιτίας της τραπεζικής αργίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ), η έκπτωση αφορά τα αποθηκευτικά δικαιώματα εμπορευματοκιβωτιών, που εκφορτώθηκαν από πλοίο στο διάστημα από 26 Ιουνίου 2015 έως και 19 Ιουλίου 2015 και θα παραληφθούν μέχρι και την 21η Αυγούστου 2015.

Για τα εμπορευματοκιβώτια που έχουν ήδη παραληφθεί και τιμολογηθεί, η έκπτωση γίνεται κατόπιν έγγραφου αιτήματος του πελάτη, το οποίο πρέπει να υποβληθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ όσα εμπορευματοκιβώτια παραληφθούν μετά τη λήψη της απόφασης, η έκπτωση γίνεται κατά την έκδοση του τιμολογίου.

Στον συμβατικό λιμένα, βάσει της σημερινής απόφασης της ΟΛΘ ΑΕ, η έκπτωση αφορά τα αποθηκευτικά δικαιώματα φορτίων εισαγωγής που εκφορτώθηκαν από 26 Ιουνίου μέχρι και 19 Ιουλίου 2015 και θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του λιμένα, μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015.

«Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και σε συνεργασία μαζί τους και με τους επαγγελματικούς φορείς να δίνει λύσεις για τη διευκόλυνση του εμπορίου και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Δημήτρης Μακρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ